jul 182015
 

birkenstock sandalenNu ik even lig uit te waaien op het strand van Oostende, lijkt het me hoog tijd enkele frustraties te uiten: Birkenstocks, de boosdoeners van de zeedijk!

Dweilen op de dijk?

Daarnet nog gezien hoe een gezin vrolijk over de dijk tjokte. Moeder, vader, zoon en dochter hadden één ding gemeen. Je raadt het al, ze hadden allemaal Birkenstocks-sandalen aan hun voeten. En als ik goed geluisterd heb, vermoed ik dat het zelfs Hollanders zijn. Plaatje compleet, dus. Toen ik een vluchtige blik wierp op de schoenen zelf, ontdekte ik meteen ook wat ik zo lelijk vind aan die dingen. Het zijn kuisschoenen! Precies alsof een van die lui elk moment een dweil had kunnen pakken om de dijk schoon te maken.

Prijskwaliteit-verhouding

Ik geloof best dat die schoenen getuigen van een mooie prijskwaliteit-verhouding. Mijn broer draagt ze elke dag, en dat omdat ze zo comfortabel zijn. Allicht zou hij hier op de Oostendse zeedijk zijn slag slaan! Hoewel ik hem en al die andere Birkenstockers best wel wil geloven, moet je toch toegeven dat het oog ook wat wil, nietwaar? Laat dat nu toch hetgeen zijn waar Birkenstock de bal misslaat.

Misschien moet ik het toch ook eens zelf proberen …

Mijn broer, je weet wel: diezelfde man die ook Birkenstocks heeft en ze elke dag draagt, kent mijn houding tegenover het merk. Vandaar dat hij me reeds talloze keren uitdaagde uit om ze gewoon eens zelf uit te proberen. En inderdaad, misschien moet ik het er gewoon eens op wagen. To do morgen: Birckenstocks kopen en een wandelingetje maken op die befaamde dijk. Voor de online-kopers zoals ik – als je een Beo Visa gebruikt krijg je nog korting ook – dus superinteressant.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)