aug 272012
 

Ik heb me weer voor iets geëngageerd hoor… 😀 We zijn een wielerclubje gestart met een paar vrienden van vroeger. 😛 Ik heb niet meer de slanke leest van vroeger (lees: met de leeftijd begint ook alles een beetje uit te dijen) en dat komt natuurlijk van al dat stilzitten op het werk. Met de auto naar daar en weer terug, en na het eten weer achter mijn bureau of in de zetel… Je begint dat te zien. Ik geef het toe. Maar ik ben ook wel niet de enige waar het bij begint op te vallen, dus dat valt mee. Tot een van de mannen op het lumineuze idee kwam om een wielerploegje te beginnen. Een paar van de vrienden waren namelijk toevallig allemaal een van de voorbije zondagen met dat mooie weer gaan fietsen. Ik ook. Ik vind dat wel eens leuk.

Ik ben eens benieuwd… Ik heb nu wel een sportiever model fiets, maar nu ook weer geen fantastisch model hoor. En ik denk de rest (we zijn met 6 al zeker) ook niet. Waarschijnlijk wordt de eerste keer dus meer een gezellig tochtje met onderweg de nodige stops. Of in het midden. Dan lijkt het niet zo lame. 😉

Misschien komt er wel echt iets van. Ik heb een collega die echt wielerfanaat is en die kerel ziet er toch wel strak uit. Misschien is dat wat fout om over andere mannen te zeggen, maar ere wie ere toekomt, die kerel zit er waarschijnlijk vaak genoeg voor te koersen. Dan mag dat gezegd worden. Ik hou jullie op de hoogte! 😉

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)