okt 302012
 

Het moet niet altijd over mijn persoonlijke voorkeuren gaan op deze blog! Heel af en toe heb ik eens iets nuttigs te vertellen dat ik dan ook graag deel! Ik hoorde namelijk vanochtend in de auto op weg naar het werk dat het vandaag Dag van de Webshop is. Er was een heel gesprek bij komen kijken dat Nederland op vlak van online shoppen al veel verder staat dan België. Dat kan wel zijn, maar alles wat ik nodig kàn hebben, kan ik toch met gemak op het net vinden. dag-van-de-webshopEn dan ook nog eens in België. En, hoera hoera, vele van die shops geven vandaag een extra korting omdat ze vandaag even extra aandacht krijgen. Mooi meegenomen!

Zo kan je vandaag een boekentas, rugzak of laptoptas met korting kopen. Op de Hedgren webshop krijg je 15% korting. Ik heb zelf zo’n laptoptas en die zien er best ok uit, niet te bulky. Het mag een beetje stylish zijn he! 😉 Wiens keuken toe is aan wat nieuwe spulletjes, kan eens op de webshop van Bodum gaan kijken. Kleurrijke keukentoestanden met 15% korting. Voorgaande twee kortingen kan je verkrijgen door de code “dagvandewebshop” te gebruiken bij het afrekenen.

Ladies! Schoenen te kort? Bij Avance mag je €10 van je aankoop vanaf €69,99 af doen met code “AV201244DW”, en bij Torfs krijg je 10% op de hele collectie met de code “9PGD8-JUV2-Y3RT”.

En voor de échte mannen onder ons is er een extraatje bij Duvel (een grote fles van 75 cl bij aankoop vanaf €20 in de Duvel webshop) en ook de Pokerhandel doet mee met 5% bij gebruik van de code “dagvandewebshop”.

Voor één keer geen reden om je in te houden online. 😉

Happy shopping!

 Posted by at 11:35 am

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)