okt 302012
 

Het moet niet altijd over mijn persoonlijke voorkeuren gaan op deze blog! Heel af en toe heb ik eens iets nuttigs te vertellen dat ik dan ook graag deel! Ik hoorde namelijk vanochtend in de auto op weg naar het werk dat het vandaag Dag van de Webshop is. Er was een heel gesprek bij komen kijken dat Nederland op vlak van online shoppen al veel verder staat dan België. Dat kan wel zijn, maar alles wat ik nodig kàn hebben, kan ik toch met gemak op het net vinden. dag-van-de-webshopEn dan ook nog eens in België. En, hoera hoera, vele van die shops geven vandaag een extra korting omdat ze vandaag even extra aandacht krijgen. Mooi meegenomen!

Zo kan je vandaag een boekentas, rugzak of laptoptas met korting kopen. Op de Hedgren webshop krijg je 15% korting. Ik heb zelf zo’n laptoptas en die zien er best ok uit, niet te bulky. Het mag een beetje stylish zijn he! 😉 Wiens keuken toe is aan wat nieuwe spulletjes, kan eens op de webshop van Bodum gaan kijken. Kleurrijke keukentoestanden met 15% korting. Voorgaande twee kortingen kan je verkrijgen door de code “dagvandewebshop” te gebruiken bij het afrekenen.

Ladies! Schoenen te kort? Bij Avance mag je €10 van je aankoop vanaf €69,99 af doen met code “AV201244DW”, en bij Torfs krijg je 10% op de hele collectie met de code “9PGD8-JUV2-Y3RT”.

En voor de échte mannen onder ons is er een extraatje bij Duvel (een grote fles van 75 cl bij aankoop vanaf €20 in de Duvel webshop) en ook de Pokerhandel doet mee met 5% bij gebruik van de code “dagvandewebshop”.

Voor één keer geen reden om je in te houden online. 😉

Happy shopping!

 Posted by at 11:35 am
okt 262012
 

Ik heb nog geen tijd gehad om erover te vertellen, maar ik deel het maar even: hoera voor verkiezingen! De meeste mensen vinden dat een stomme dag, want ze moeten gaan kiezen en dus kunnen ze die dag niet op pad. Dat is natuurlijk pech mocht het mooi weer zijn, maar het hoeft niet een verloren dag te zijn. Persoonlijk vind ik de namiddag van de verkiezingen juist heel spannend! Het is een beetje zoals kijken naar een voetbalwedstrijd: wie gaat er winnen, analyses van situaties, tussenstanden, interviews met politici en ook de man in de straat (altijd heerlijk entertainment!), …

Ik zorg op zo’n dag dat er genoeg in huis is om te knabbelen en te drinken, en ik hang echt de hele namiddag voor televisie. Ik kijk dan naar één, waar de verslaggeving altijd wel leuk is. Er zitten serieuze stukken bij, maar ook gekke interviews. En dan is er nog altijd natuurlijk Linda De Win: die stelt echt nooit teleur! Ik heb me dit jaar een ongeluk gelachen met hoe ze in Antwerpen op het stadhuis zowat probeerde de mensen te bespringen die net van het spreekgestoelte afkwamen. Hoe deed ze dat toch altijd: uit het niets dook ze op, van links, rechts of van onder. Wat een heldin! Ik moet zeggen, ik vind het altijd een beetje gênant hoe ze mensen als het ware aanvalt, maar ze doet het toch maar weer, en dat is toch wel haar job ook.

Dit jaar was het eens zo pittig, met al dat gedoe in Antwerpen natuurlijk. En dan het Zet die Ploat Af – moment, dat zit voor eeuwig in het collectief geheugen. (Hoewel de mopjes nu wel mogen ophouden – ik ben het wel wat beu. 😉 )