apr 032012
 

sleehak wedgeMannen, serieus. Hoe lelijk zijn die sleehakken?

Je kan er niet meer naast kijken gewoon! Ik vind ze alleszins gruwelijk. Ik associeer dat nog altijd met strippers in een of ander rood of roze lakleder – en dat hoeft nu niet per se een slecht ding te zijn, haha – maar het hoeft daarom nog niet op te duiken in het straatbeeld. In alle soorten en formaten gewoon. Onlangs was het even wat mooier weer, en toen viel het me pas echt op dat alle dames voor deze trend beginnen te vallen. Ik snap niet dat ze niet zien dat dat eruit ziet als een stel klompen gewoon.

Maar net als je denkt dat het niet erger meer kan, vinden ze wel iets nieuws uit. Sportschoenen, met sleehakken. I kid you not. Het nut ontgaat me echt volledig. Voor sporten zijn ze uiteraard niet geschikt, maar ze zien er echt gewoon ook debiel uit. Echt een blok aan de voet. En zelfs Nike doet vrolijk mee…

En zeggen dat er zo van die prachtige naaldhakken bestaan, waar elk meisje er onmiddellijk superhot mee kan uitzien… Ik snap het niet hoor. Naar het schijnt zijn die sleehakken wel gemakkelijk, maar sinds wanneer trekken vrouwen zich dààr iets van aan?! Tsss… Ik hoop dat die trend er snel uit gaat!